Igor Jagodic velja za skromnega, malce zadržanega in redkobesednega chefa, a so zato toliko bolj glasni njegovi dosežki.
Michelinova zvezdica, 4 Gault & Millau klobuki s 17/20 točkami, Falstaffov 3 vilice z 94/100 točkami in od letošnjega leta tudi solastništvo Restavracije Strelec, ki praznuje že 10. obletnico.
“Kuhamo to, kar nam je všeč!"
V naši kuhinji ni najbolj pomembno to, da bi sledili trendom in modi, najbolj pomembno je to, da kuhamo kar nam je všeč. Danes je naša kuhinja poznana po zahtevnih krožnikih, ki jih sestavlja veliko komponent, a vselej le iz ene ali dveh sestavin. Poudarek pa je vedno na sezonskih jedeh in svežih sestavinah.
Naša ekipa
Igor Jagodic - chef
Matej Nograšek - vodja restavracije
Igor Dorner Radosavljević - sommelier
Flurend Morina – sommelier
Marko Trenkić – souse chef
Blaž Rezar
Peter Pustovrh
Matej Pezdirc
Jaka Uršič
Luka Cakići
Uroš Zorč
Urban Tribušon
Kaja Balentić
Maša Bencak
Yui Fukuta
Filip Jug
Mirjana Mijatović
Blaž Leban